måndag 13 februari 2012

Eleven har ett bra sortiment av ekologisk hudvård

Fick en fråga på mejl som löd ungefär: var någonstans kan man handla billig ekologisk hudvård på nätet någonstans? Nu är jag visserligen ingen större beundrare av "billig" hudvård om det innebär att man har gjort en massa kompromisser vad gäller kvaliteten, vilket tyvärr ofta är fallet, men om du är ute efter prisvärd ekologisk hudvård + ett stort sortiment, så kan jag rekommendera följande eleven.

Elevens sortiment av naturlig och ekologisk hudvård


GÅ TILL SIDAN HÄR


Som sagt, jag vet inte om jag är ute och reser nu, men tror knappast det finns ett större sortiment av ekologisk hudvård och naturlig hudvård någon annanstans. Åtminstone inte vad gäller svenska nätbutiker. Brukar surfa in här, sortera produkter efter varumärke och botanisera runt. (Just nu är jag speciellt förtjust i Spiezia ekologisk hudvård.) Sen finns det förstås mängder av andra bra butiker inom olika nischer och varumärken, ska be att få återkomma :)

13 kommentarer:

 1. Vad kul att du börjat blogga igen :) ska följa bloggen till punkt och pricka :) ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Hej vad tycker du om Ren hudvård?

  SvaraRadera
 3. Tyvärr hamnar en del hudvård i fel ekologisk hudvård kategori. Hoppas de blir bättre på det. Inte alla produkter som håller vad de säger. Därför hoppas jag eleven kan granska detta innan de lägger i fack!

  SvaraRadera
 4. Du kanske kan göra en lista med alla webbshopar? Tycker det finns så många att välja på! Just nu är min favorit swedish beauty factory.com för de har pai skincare!

  SvaraRadera
 5. Body Bazar erbjuder också ekologisk och naturlig hudvård. Noga utvald. Mycket unika produkter.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Du är mer än välkommen till min webbutik. Vi har butiken under uppbyggnad, men en massa toppenprodukter. Ha gärna önskemål.
  Välkomna till www.ecovaganza.se

  SvaraRadera
 7. Bra tips!
  Det är svårt att hitta bra produkter. Jag hoppar mellan no-poo och vettiga eko-produkter. En av min favvobutiken är www.grongava.se, bra och blandat sortiment utan att vara för dyrt.

  SvaraRadera
 8. Hos Kissed By Eco erbjuder vi miljösmarta och djurvänliga hudvårdspodukter, smink mm! Dessutom går 5% av beloppet till aktuellt miljö- eller djurrättsprojekt! Välkomna!

  SvaraRadera
 9. eBody.se är en certifierad webbshop för naturliga och ekologiska produkter för skönhet och kroppsvård. Besök oss och bli inspirerad att göra ett hållbart val för både dej och miljön!

  SvaraRadera
 10. I just wanted to say that you have a very beautiful smile Martina.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 13. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera