torsdag 16 september 2010

Jag bygger om för hemsida om ekologisk hudvård...


...och passar på att tipsa om Naturally Fresh Deodoranter

Som ni märkt så har det varit en ganska lång paus på min blogg om ekologisk hudvård, och anledningen är att jag bygger om alltsammans till en hemsida om....ja, just det, om ekologisk hudvård och naturlig hudvård. Vardagsbestyr och andra saker i livet en dock tendens att kila sig emellan min tid för bloggandet, men jag planerar att lansera alltsammans någon gång i höst. Och då blir det andra bullar! Massor av ekologisk hudvård, inlägg, tips, recensioner och alltmänt frosseri i skön, grön hudvård att vänta.

Tänkte såhär i förbifarten dock passa på och tipsa om en intressant serie produkter jag fick hemskickade för ett tag sen: naturliga deodoranter (!) från Naturally Fresh. Enligt företaget är Deodoranterna 100% Naturliga. Själv har jag testat dem i ett par veckor nu, och jag gillar dem. Förpackningarna faller mig inte riktigt i smaken rent estetiskt, men det kan göra detsamma när innehållet levererar en Deo som både är dryg, skön, hudvänlig och effektiv.

Naturally Fresh Deos:
 • Är fria från Aluminiumklorhydrat
 • Är fria från Parabener och Ftalater
 • Är allergitestade
 • Innehåller naturliga Mineralsalter
 • Finns i 5 olika dofter
Är du intresserad så finns dessa naturliga odörkillers att inhandla på Familjeapoteket.se

9 kommentarer:

 1. Härligt med hemsidan, lycka till! Alltid en massa pyssel med sånt. Håller själv på att flytta min blogg...
  Spännande med deon, jag har inte testat dessa.
  Solstrålar, Gabriela

  SvaraRadera
 2. Tack! Lycka till med flytten. Ska bli spännande att följa.

  =)Martina

  SvaraRadera
 3. Hej hej, kul med naturlig deo, det ser man inte så ofta och lycka till med nya sidan, bra blogg tycker jag :) /Mille

  SvaraRadera
 4. Mille: Tack så hjärtligt. Ja, det känns roligt att det dyker upp lite nya deodoranter i ECO världen. En annan deo jag varmt kan rekommendera är Madara ecodeo herbal deodorant, finns att köpa på eleven.se
  =) Martina

  SvaraRadera
 5. Innehåller phenoxyethanol dock.

  SvaraRadera
 6. Här kan man läsa mer om ingredienser av olika slag som man bör undvika, som tex phenoxyethanol
  http://wlifestyleorganics.com/index-10.html

  SvaraRadera
 7. Hej! Tycker du att den lyckas att hålla torrt? För det är ju just det som är aluminiumets uppgift i vanliga deodoranter.
  Mvh Malin http://ekofin.blogg.se

  SvaraRadera
 8. Sante har en deo som är fantastisk som är som en sten! haha men den är diskret och fantastisk. Den borde du testa kan läsa mer om den här http://www.molliscare.se/produkter.asp?ID=VisaProdukt&PKID=175&PID=1460&v=0&LevID=58

  SvaraRadera
 9. Jag var glad att min deodorant var sls fri men efter att jag läst det här så insåg jag att det krävs mer än så för en hysad naturlig deo.

  SvaraRadera