lördag 23 januari 2010

Nutriganics - Ny ekologisk hudvårdsserie från The BodyShop!

Inom mig bor en skönhetsjägare ständigt på jakt efter den ultimata ekologiska hudvårdsprodukten. Produkten med stort P som gör min hud oemotståndligt vacker och som samtidigt uppfyller alla mina krav på naturliga ingredienser och god kvalité.

Blev därför både upprymd och nyfiken när jag på min en av mina favvisbloggar lippglossbitch.se fick höra talas om The Bodyshops kommande ekologiska hudvårdsserie Nutriganics. För att få veta ännu mer tog jag mig genast ner till The Bodyshops butik i Brunnsparken här i Göteborg och bad om att få lite information om Nutriganics. Jag tänkte helt enkelt förkovra mig i ämnet över helgen. Tjejen i kassan såg oerhört överraskad ut och undrade hur jag kunde veta att dessa produkter skulle komma, de skulle ju inte släppas i butiken förrän 25 februari. Och butikspersonalen hade nästan inte fått någon information alls än. Kanske skulle det komma lite prover på de ekologiska hudkrämerna nästa vecka.

Ekologiska ingredienser från hela världen

Men grymt nyfiken på något som eventuellt kan vara den ultimata ekologiska hudvårdsprodukten så tänkte jag inte ge mig. Och när jag kom hem så snokade jag genast reda på produkterna redan säljs i USA. Här fanns förstås massor av information om Nutriganics!

Den här gången verkar The Bodyshop verkligen ha lagt manken till på alla plan. För det första är hela serien ekologiskt certifierad av EcoCert. Jag ska inte gå in i detalj på vad detta innebär, mer än att det garanterar en mycket hög kvalité på samtliga ingredienser. EcoCert är kända för sina högst ställda krav på ekologisk och naturlig hudvård.

Det märks också att The BodyShop, ett av världens största hudvårdsföretag i alla kategorier, verkligen har använt sina samlade resurser för att skapa en riktig höjdare den här gången. De ekologiska ingredienserna verkar nämligen vara hämtade från världens alla hörn. Eller vad sägs om godbitar såsom ekologisk babassolja från Brasilien, ekologisk olivolja från Italien och ekologiskt socker från Paraguay? Och även om jag mest är intresserad av vad produkterna kan göra för min hud, så är det ju förstås bra att odlarna och entreprenörena som bidrar till dessa spännande produkter också garanteras ett bättre liv och rättvis lön etc.

En komplett ekologisk hudvårdsserie

Nutriganics är en komplett ekologisk hudvårdsserie. Här ingår rengöring, ansiktsvatten, dag och – nattkräm och ansiktsmask. Mest nyfiken är jag faktiskt på den sistnämna, Nutriganics smoothing mask (se bilden), en mask späckad med spännande ingredienser. Bland annat så utlovar masken en jämn och fin hy, uppmjukad och fri från fett och orenheter – efterlämnande den där lystern i huden vi alla åtrår.
Räkna med att jag kommer att hänga på låset den 25 februari på The Bodyshops butik! (Om jag inte lyckats nosa upp den på något annat sätt innan dess.) To be continued…

4 kommentarer:

 1. ser också framemot denna serie:), kanske för att jag känner mej bekväm med The BodyShop sen tidigare, brukar tycka om deras grejer. Kul blogg förresten, du skriver engagernande. kram från Lizzylone (har ingen egen blogg än..)

  SvaraRadera
 2. var fanns det att läsa om det här i "USA"? Kan du lägga upp länk please??

  SvaraRadera
 3. Jag råkar fylla år den 26 februari så min förhoppning är att sambon hänger på låset den 25 så att jag kan njuta av delar av serien på min födelsedag. ;)

  SvaraRadera
 4. Lizzy: tack för det, har också ett gott öga till TheBodyShop sen tidigare, så vi får hålla tummarna att den här serien är en höjdare

  ClearEye: www.thebodyshop-usa.com, och sen söker du bara på "nutriganics" på sidan.

  Tina: Ja, bättre presenttips kan väl pojkvännen knappast få det här datumet! Tycker vi får återkomma med recensioner av produkterna i slutet av februari, eller hur?

  SvaraRadera