torsdag 31 december 2009

Nyårsfest i akneskadat ansikte

Så. Då har man panikshoppat inför nyårsafton. Ska ha fest. Många kommer. Mat, dricka, dukning, planering, röra. Ångest över kläder. Ångest över hur jag ser ut. Spegeln vill inte som jag vill. Och såklart: en röd fläck i huden precis under näsan. aaahhh. Idag när jag vill att allt ska vara perfekt.

Försökte med mina bästa snabbknep, men det vill sig inte. Fläcken syns tydligt. De kommer skratta åt mig. Jag. "Hudvårdsexperten". Flickan som aldrig använder annat än ekologiska, naturliga produkter. Men se. Det hjälper inte. Flickans ansikte ser ändå ut som en pubertal aknehärd.

Funderar nu på att köra ett strikt extremislamskt tema ikväll, och tvinga alla på festen att bära slöja. Men jag är ganska säker på att mina medsystrar skulle protestera.

Ja, ja. Det får bli att hoppas på ett vackert 2010 istället. Gott nytt år alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar