måndag 28 december 2009

Ekologisk läppvård från Weleda

Fått några schyssta julklappar i år? Lite hudvårdslyx kanske? Jamen tackar som frågar, visst är det så :)

Av min kära moder fick jag en heldag på ett mycket exklusivt spa i Göteborg, och här ingår diverse ansiktsbehandlingar och annat som jag verkligen ser fram emot. Bättre klapp har jag svårt att tänka mig. Och det vet förstås mamma. Tack, tack.

En annan uppskattad gåva var ett presentkort på Kicks för en hel del pengar, samt en liten fin paket från lilla syster yster innehållande en mycket uppskattad Everon Lip Salve från Weleda. Nu föredrar jag visserligen ett annat brand, men jag ska förstås inte vara mulen när syrran ansträngt sej så för sin kräsna lillesyrra - den här läppbalsamen ska tydligen vara jättebra för torrspruckna vinterläppar.

Snart: KICKS here I Come och plånboken är laddad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar